HOTELL

HOTELL

Hotell i Åbymässans närhet

Åby Hotel

Våren 2019 öppnar Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Det är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. I direkt anslutning till Åbymässan och ÅbyTravet byggs den 16 våningar höga byggnaden som består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Som gäst kommer du att få uppleva en atmosfär full av möjligheter. Låt kollegor och samarbetspartners uppleva konferenser med aktiviteter på plats, eller bara njut av din hotellvistelse med bra service, god mat och kanske ett pass på gymmet.

Scandic Mölndal

Mitt i fantastiska Mölndal hittar ni Scandic Mölndal, med endast 15 minuters gångväg från Åbymässan.

I det nyrenoverade hotell kan du avnjuta god mat och dryck i restaurangen, eller slappna av i vår härliga relax som erbjuder både jacuzzi och bastu.

Med Mölndals gallerian precis utanför dörren finns det massor med shopping, barer och restauranger att ta del av.

Good Morning Hotel

Good Morning Mölndal renoverades 2012 och är både barnvänligt och med god tillgänglighet i form av två rum för funktionshindrade. WiFi ingår alltid i rumspriset och om du har bokat ditt rum via hemsidan ingår även frukost. Precis utanför hotellet finns den kostnadsfria parkering.

Din kundvagn är tom!