Parkour & Freerunning

Parkour & Freerunning

Anmälning till "Freestyle tävling" genom att ladda upp din submission video genom detta formuläret https://forms.gle/77UtXPsBWYjP367i7

Denna tävlingen har ingen åldersgräns, men om du är under 18 år behöver du vårdnadshavares intyg att få delta. Mejla intyget till Kontakt@stampede.se eller bifoga via anmälan

Denna tävlingen har vi endast en kategori.

Våran tävling har ingen åldersindelning eller könsindelning.
Vi kommer gå igenom samtliga ansökningar och bedöma dem.

Datum för tävling: andra november
Plats: Åbymässan
Deadline för ansökan: 10 oktober 23:59
Kostnad: 50 SEK - Swisha Namn, efternamn på tävlande till 123 230 19 43 (INNAN DEADLINEN, GÄRNA SAMMA GÅNG SOM NI SKICKAR IN ANSÖKAN)
Senast 7 dagar efter Deadline lägger vi ut information om vem som har kvalat till tävlingen.OBS VIKTIG INFO!! Tänk på musikval i Video och tävling.
Vi kommer inte längre acceptera musik som förespråkar för narkotika och nervärderande av människor.
Detta för vi ser oss vara förebilder och vi vill att alla skall känna sig trygga på våra event, vilket viss musik kan motarbeta.
Musik med dåligt budskap kommer att diskvalificeras samt musikval under eventet som gör detta kommer göra att atleten diskvalificeras ur tävlingen.
I eran submission för tävlingen är det viktigt att ni tänker på vad vi bedömer vilket är flow, landningar, svårighetsgrad, kreativitet och även underlaget ni landar på. Ni kan köra på små tunnmattor men inte tjockmattor men helst utomhus såsom gräs och asfalt.

Tid för tävling:
andra november 12:00-14:00

Din kundvagn är tom!